lørdag den 12. maj 2012

Lav en Facebookkonkurrence lovligt uden at bruge mange penge

Rigtig mange af de små netbutikker er endu ikke begyndt at overholde reglerne for at afholde konkurrencer på Facebook, det kan der være mange grunde til, en af dem kan være at flere er uvidende i forhold til Facebooks regler, en anden kan være at de bare ikke har råd til et af de dyre konkurrencemoduler som de store sociale mediebureauer udbyder.

Derfor kommer jeg nu med et eksempel på hvordan man kan afholde lovlige konkurrencer på Facebook uden at skulle bruge flere tusinde kroner på et bureau, jeg mener nemlig at det er helt urimeligt at det kun er de store "spillere" på markedet der har mange penge i ryggen de kan bruge til markedsføring, der kan være med.

Step 1:
Opret en konkurrenceside på din egen netbutiks side, hvis du ikke selv står for din netbutik kan du bede det firma der gør om at gøre det.

Her er et eksempel på en konkurrenceside jeg har har været med til at lave til lundshop.dk:



I teksten fremgår det hvad konkurrencen går ud på og at man skal sende sit svar til den oplyste mailadresse.

Step 2:

Gør opmærksom din konkurrence på Facebook og henvis til konkurrencen i et link, det kunne f.eks.: se sådan her ud:

Så har vi en ny konkurrence hvor du kan vinde valgfrit smykke fra Pendulums lækre smykkekollektion. Tryk på linket for at deltage: http://www.lundshop.dk

Hos lundshop.dk har der været stor respons på deres konkurrencer og faktisk er der nogle der har nævnt at det var rart at de har lovlige konkurrencer.

Sådan, så kan alle være med når det gælder konkurrencer.

Hvis du skulle være i tvivl om reglerne for at afholde konkurrencer i forbindelse med Facebook så læs hvad jeg har skrevet her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar